Η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τον κίνδυνο ασθενειών, όπως είναι ο καρκίνος.
Οι τροφές που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, περιορίζουν τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην οριστική εξόντωσή τους.
Δείτε στη gallery που ακολουθεί 5 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play