Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων (UPV/EHU) εξέτασαν πόσο υγιεινό είναι το ψάρι ανάλογα με το είδος του λαδιού στο οποίο τηγανίζεται.
Επίσης, μελέτησαν εάν η συγκεκριμένη τεχνική που ακολουθείται στο τηγάνισμα και το είδος του ψαριού συνδέονται με συγκεκριμένες μεταβολές στο λιπιδικό προφίλ του ψαριού.
Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Food Research, το είδος του λαδιού και ο τρόπος τηγανίσματος καθορίζουν τα επίπεδα τοξικών ουσιών που παράγονται κατά το τηγάνισμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play