Τα προϊόντα ολικής άλεσης θεωρούνται υγιεινή διατροφική επιλογή λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες.
Ειδικά όσοι στοχεύουν σε απώλεια βάρους είναι χρήσιμο να καταναλώνουν ζυμαρικά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, ανεπεξέργαστη ζάχαρη, πολύσπορο ψωμί, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης.
Ωστόσο, τα προϊόντα ολικής άλεσης δεν είναι το ίδιο ωφέλιμα για όλους.
Αν ανήκετε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες καλό είναι να τα αποφεύγετε: Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Τροφές ολικής άλεσης: Ποιοι και γιατί πρέπει να τις αποφεύγουν (εικόνες)
-
By Dokari News
Related Content
Αντιγριπικό εμβόλιο: Πώς θα το κάνετε, εντελώς δωρεάν
By
Dokari.News
7 Οκτωβρίου, 2024
Αυξημένα επίπεδα μολύβδου στο αίμα των παιδιών
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Ωχρά κηλίδα: Μπορεί να σταματήσει η εξέλιξη της;
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Αρθρίτιδα: Πως επηρεάζεται από το κρύο
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Καρκίνος του μαστού: Όλο και πιο συχνή η εμφάνιση του
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι τσακωμού σε μια οικογένεια;
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Πτώση: Κίνδυνος για άνοια στους ηλικιωμένους
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καρκίνο του αίματος
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεραπεία γονιμότητας: Αυξάνουν τα καρδιακά προβλήματα στα μωρά;
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024