Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για το κολλαγόνο και τη συμβολή του στην υγεία.
Το κολλαγόνο είναι μία πρωτεΐνη άφθονη στον οργανισμό που βοηθά στη σύσφιξη των τενόντων, των συνδέσμων και του δέρματος.
Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει κολλαγόνο, μπορούμε όμως να το πάρουμε από συμπληρώματα και τρόφιμα, όπως ο ζωμός από οστά.
Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι η προσθήκη σκόνης πρωτεΐνης κολλαγόνου σε τροφές και ροφήματα. Δείτε τη συμβολή του κολλαγόνου στις διάφορες λειτουργίες του σώματος:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play