Η φυσιολογική κατάληξη ενός κρασιού που δεν καταναλώνεται, είναι να γίνει ξύδι. Οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι ο αέρας, η θερμοκρασία και η μαγιά του ξυδιού.
Η περιεκτικότητα του ξυδιού σε οξικό οξύ βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και ωφελεί την καρδιά, ενώ τα αντιοξειδωτικά του προστατεύουν την επιδερμίδα.
Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση ξυδιού από κόκκινο κρασί.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Ξύδι από κόκκινο κρασί: Τα οφέλη του για την υγεία και τη σιλουέτα σας (εικόνες)
-
By Dokari News
Related Content
Αντιγριπικό εμβόλιο: Πώς θα το κάνετε, εντελώς δωρεάν
By
Dokari.News
7 Οκτωβρίου, 2024
Αυξημένα επίπεδα μολύβδου στο αίμα των παιδιών
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Ωχρά κηλίδα: Μπορεί να σταματήσει η εξέλιξη της;
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Αρθρίτιδα: Πως επηρεάζεται από το κρύο
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Καρκίνος του μαστού: Όλο και πιο συχνή η εμφάνιση του
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι τσακωμού σε μια οικογένεια;
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Πτώση: Κίνδυνος για άνοια στους ηλικιωμένους
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καρκίνο του αίματος
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεραπεία γονιμότητας: Αυξάνουν τα καρδιακά προβλήματα στα μωρά;
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024