Τα ιχθυέλαια είναι λάδια που απαντώνται στους ιστούς των ψαριών και περιέχουν ένα συγκεκριμένο είδος λίπους που ονομάζεται ωμέγα-3.
Τα ωμέγα-3 λιπαρά είναι σημαντικά για τη γενική υγεία. Ο οργανισμός μας δεν μπορεί να παράγει ωμέγα-3 λιπαρά, γι’ αυτό πρέπει να λαμβάνονται από τα τρόφιμα.
Η υπερβολική πρόσληψη ιχθυελαίων όμως, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για τον οργανισμό.
Δείτε τις πιθανές επιπτώσεις στις εικόνες που ακολουθούν: Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play