Τροφές που καταναλώνουμε με λάθος τρόπο (εικόνες)

Ο τρόπος που κόβετε ή μαγειρεύετε ένα φρούτο ή ένα λαχανικό μπορεί να επηρεάσει τη θρεπτική του αξία.

Το μαγείρεμα ή το ξαναζέσταμα του φαγητού υποβαθμίζει την θρεπτική αξία των τροφών, γιατί καταστρέφονται ορισμένες βιταμίνες.

Δείτε πώς πρέπει να προετοιμάζετε τα λαχανικά, τις φράουλες, το κρασί, τις τομάτες και τα κατεψυγμένα προϊόντα ώστε να επωφεληθείτε από τα θρεπτικά συστατικά τους:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Exit mobile version