Οι 5 κατηγορίες τροφών που προκαλούν φλεγμονή (εικόνες)

Η φλεγμονή έχει δύο πρόσωπα: Βοηθά στην αποκατάσταση των κυτταρικών βλαβών, όταν αυξάνεται όμως, μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να οδηγήσει σε αρθρίτιδα, καρδιακή νόσο και άλλα προβλήματα υγείας.

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη φλεγμονή, ξεκινήστε από την κουζίνα σας. Όταν φτιάχνετε τη λίστα του σούπερ μάρκετ, προσθέστε λιγότερες φλεγμονώδεις και περισσότερες αντιφλεγμονώδεις τροφές, όπως λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, φασόλια, σπόρους και λιπαρά ψάρια.

Δείτε ποιες τροφές προκαλούν φλεγμονή και πρέπει να αποφεύγετε:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Exit mobile version