Ο σίδηρος χρειάζεται για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων που μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα.
Ο αιμικός σίδηρος που προέρχεται από τροφές όπως κρέας και πουλερικά απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό, σε σύγκριση με τον σίδηρο που προέρχεται από φυτικές πηγές. Η απορρόφηση σιδήρου από τροφές φυτικής προέλευσης βελτιώνεται όταν λαμβάνεται στο πλαίσιο ισορροπημένης διατροφής.
Δείτε ποιοι ξηροί περιλαμβάνουν τον περισσότερο σίδηρο:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play