Το ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της ελληνικής διατροφής και έχει μοναδικά οφέλη για την υγεία, ειδικά της καρδιάς, λόγω των αντιοξειδωτικών και των καλών λιπαρών που περιέχει.
Συχνά όμως κάνουμε λάθη κατά την αγορά, τη συντήρηση και τη χρήση του, με αποτέλεσμα να υπονομεύουμε τη διατροφική του αξία.
Δείτε στις παρακάτω εικόνες ποια είναι ώστε να τα αποφύγετε στο μέλλον:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Ελαιόλαδο: Λάθη στη χρήση που υπονομεύουν τη διατροφική του αξία (εικόνες)
-
By Dokari News
Related Content
Αντιγριπικό εμβόλιο: Πώς θα το κάνετε, εντελώς δωρεάν
By
Dokari.News
7 Οκτωβρίου, 2024
Αυξημένα επίπεδα μολύβδου στο αίμα των παιδιών
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Ωχρά κηλίδα: Μπορεί να σταματήσει η εξέλιξη της;
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Αρθρίτιδα: Πως επηρεάζεται από το κρύο
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Καρκίνος του μαστού: Όλο και πιο συχνή η εμφάνιση του
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι τσακωμού σε μια οικογένεια;
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Πτώση: Κίνδυνος για άνοια στους ηλικιωμένους
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καρκίνο του αίματος
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεραπεία γονιμότητας: Αυξάνουν τα καρδιακά προβλήματα στα μωρά;
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024