Δεν πρέπει ποτέ να τρώμε το μπιφτέκι μας μέτρια ψημένο, καθώς στην περίπτωση αυτή υπάρχει κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης, προειδοποιεί η βρετανική Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων (FSA).
Το μπιφτέκι πρέπει να σερβίρεται πάντα καλοψημένο ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα προκαλέσει δυσάρεστα συμπτώματα. Διαβάστε περισσότερα: Onmed
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube. Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Διαβάστε επίσης:
Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video) Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα – Δείτε τι έφτιαξε (video)
Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)
Η ανακοίνωση της FSA βασίστηκε στα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης σε δείγμα 2.708 ατόμων, η οποία κατέδειξε ότι το 10% των ερωτηθέντων προτιμούν να καταναλώνουν το κρέας μέτρια ψημένο έως ωμό. Σύμφωνα με το BBC, ποσοστό 81% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι έχει καταναλώσει μισοψημένα μπιφτέκια στο σπίτι.