Μια νέα καναδική μελέτη έρχεται να ταράξει τα επιστημονικά νερά, αφού υποδεικνύει ότι η πολύ χαμηλή πρόσληψη αλατιού από τη διατροφή αποτελεί κίνδυνο για την καρδιαγγειακή υγεία.
Οι ειδικοί τα τελευταία χρόνια έχουν εστιάσει κατ’ εξοχήν σε συστάσεις μείωσης της πρόσληψης αλατιού, ωστόσο οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακ Μάστερ στο Οντάριο έρχονται να επισημάνουν ότι και η πολύ μικρή κατανάλωση αλατιού μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Διαβάστε περισσότερα: onmed
Τρώτε πολύ λίγο αλάτι; Κινδυνεύετε από έμφραγμα και εγκεφαλικό!
-
By Dokari News
Related Content
Εμβόλιο κατά του HIV, επίτευγμα της χρονιάς για το Science...
By
Dokari.News
12 Δεκεμβρίου, 2024
Αντιγριπικό εμβόλιο: Πώς θα το κάνετε, εντελώς δωρεάν
By
Dokari.News
7 Οκτωβρίου, 2024
Αυξημένα επίπεδα μολύβδου στο αίμα των παιδιών
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Ωχρά κηλίδα: Μπορεί να σταματήσει η εξέλιξη της;
By
Dokari
3 Οκτωβρίου, 2024
Αρθρίτιδα: Πως επηρεάζεται από το κρύο
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Καρκίνος του μαστού: Όλο και πιο συχνή η εμφάνιση του
By
Dokari
2 Οκτωβρίου, 2024
Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι τσακωμού σε μια οικογένεια;
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Πτώση: Κίνδυνος για άνοια στους ηλικιωμένους
By
Dokari
1 Οκτωβρίου, 2024
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καρκίνο του αίματος
By
Dokari
30 Σεπτεμβρίου, 2024