Μια νέα καναδική μελέτη έρχεται να ταράξει τα επιστημονικά νερά, αφού υποδεικνύει ότι η πολύ χαμηλή πρόσληψη αλατιού από τη διατροφή αποτελεί κίνδυνο για την καρδιαγγειακή υγεία.
Οι ειδικοί τα τελευταία χρόνια έχουν εστιάσει κατ’ εξοχήν σε συστάσεις μείωσης της πρόσληψης αλατιού, ωστόσο οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακ Μάστερ στο Οντάριο έρχονται να επισημάνουν ότι και η πολύ μικρή κατανάλωση αλατιού μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Διαβάστε περισσότερα: onmed
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play