Όλοι έχετε σίγουρα ακούσει για το φυτό στέβια και τη γλυκιά του γεύση, το οποίο έχει έρθει στην Ελλάδα από το 2011, όταν έγινε μόνιμη η έγκρισή για τη χρησιμοποίησή της στην Ευρώπη.
Η στέβια, έλαβε πολύ σύντομα μία θέση στη βιομηχανία τροφίμων, η οποία άρχισε να παράγει προϊόντα χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, γλυκοζίτες στεβιόλης, το γλυκαντικό που προκύπτει από τα φύλλα του φυτού στέβια. Διαβάστε περισσότερα: onmed
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr. Διαβάστε επίσης:
Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram (photos)
Η καθημερινή άσκηση που κάνουν οι Ιάπωνες από το 1920 (video) Το κουίζ της ημέρας: Σε ποιο σπίτι κρύβεται ο δραπέτης; (photo)