Η υπερκατανάλωση ζάχαρης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θέτει σε κίνδυνο τη μελλοντική υγεία του παιδιού, προειδοποιούν Αμερικανοί επιστήμονες.
Συγκεκριμένα, συνιστάται στις μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν την υπερκατανάλωση φρουκτόζης από επεξεργασμένα τρόφιμα και αναψυκτικά. Σύμφωνα τη μελέτη που δημοσιεύουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση American Journal of Obstetrics and Gynecology, η υπερκατανάλωση ζάχαρης στην εγκυμοσύνη συνδέεται με τον αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσει το παιδί καρδιοπάθεια στο μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα: onmed.gr
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube. Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Διαβάστε επίσης:
Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram (photos) Η καθημερινή άσκηση που κάνουν οι Ιάπωνες από το 1920 (video)
Το κουίζ της ημέρας: Σε ποιο σπίτι κρύβεται ο δραπέτης; (photo)