ΑΟ Λουτράκι: Μεταγραφή στη… διοίκηση

Μια σημαντική μεταγραφή στη διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι ανακοίνωσε ο σύλλογος, καθώς ο Δημήτρης Πρωτόπαππας είναι πλέον μέλος της διοίκησης.

Μετά από μια σειρά επαφών του προέδρου κ. Καναβού με τον Κορίνθιο επιχειρηματία κ. Δημήτρη Πρωτόπαππα επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών και ο κ. Πρωτόπαππας αποτελεί από σήμερα το νέο μέλος του Α.Ο Λουτράκι.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Καναβός υποδέχθηκε στον Σύλλογο τον κ. Πρωτόπαππα με τις εξής δηλώσεις:

«Καλωσορίζουμε σήμερα στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι ένα καινούργιο μέλος, τον κ. Δημήτρη Πρωτόπαππα.

Είναι μια σημαντική μέρα για τον Σύλλογο. Πιστεύουμε ότι είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής μαζί με έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας.

Αισθανόμαστε τιμή που ο κ. Πρωτόπαππας, μετά από όσα έχει δει και έχει ζήσει μέσα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, πίστεψε στο όραμα που έχουμε για τον Α.Ο Λουτράκι και επέλεξε να γίνει συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια για την πραγμάτωση του».

Ο κ. Πρωτόπαππας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καναβό και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι για την τιμή που μου κάνουν. Από το περασμένο καλοκαίρι στις καθημερινές μου επαφές ακούω τα καλύτερα λόγια για το επιτελείο αυτού του Συλλόγου, την οργάνωση και τη σωστή λειτουργία του. Έχω παρακολουθήσει φέτος ,ως απλός φίλαθλος, την ομάδα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν. Ο κ. Καναβός μου ζήτησε να στηρίξω αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και γίνεται στον Α.Ο Λουτράκι τα τελευταία χρόνια και του έδωσα το λόγο μου ότι θα στηρίξω …μέχρι τέλους την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο κ. Πρωτόπαππας έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στην ομάδα του τόπου καταγωγής του, το Αγγελόκαστρο Κορινθίας. Με την ομάδα του τοπικού Αετού κατέκτησε το Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κορινθίας 1993-1994 και αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική. Στη συνέχεια φόρεσε επίσης και τη φανέλα του Π.Α.Σ Κόρινθος.

Επί σειρά ετών υπήρξε ένας από πιο σταθερούς και βασικούς χρηματοδότες του Π.Α.Σ Κόρινθος αλλά και μέλος του Δ.Σ υπό προεδρίας Σωτήρη Μαυρονάσιου και Παναγιώτη Μπεθάνη.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας κατοικεί στην Κόρινθο και δραστηροποιείται στο εμπόριο γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων.

Ο ερχομός του κ. Πρωτόπαππα στον Α.Ο Λουτράκι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις στα διοικητικά του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Ισχυροποιεί και αυξάνει τις δυνατότητες του ήδη υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ενισχύει τη δυναμική του Συλλόγου και είναι από μόνος του αρκετός για να δημιουργήσει αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες για ακόμη καλύτερες μέρες στο μέλλον.

Exit mobile version