ΑΟΧ – ΑΕΚ Pre-game

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο, ο ΑΟ Χανιά υποδέχεται το απόγευμα της Παρασκευής την ΑΕΚ στα Περιβόλια (24/10 18:00 OTE TV). Και οι δυο θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Αυτά είναι τα τελευταία νέα των ομάδων πριν ξεκινήσει η «μάχη» στα Περιβόλια. Οι Κρητικοί φιλοξενούν στο σπίτι τους την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, με τους φιλάθλους του νομού να περιμένουν πως και πως τη σέντρα του ιστορικού παιχνιδιού. Όπως ήταν αναμενόμενο η ζήτηση ήταν άκρως αυξημένη.

Ας ξεκινήσουμε από το στρατόπεδο των γηπεδούχων. Τα δείγματα των «κυανόλευκων» είναι γνωστά από την περασμένη σεζόν, παρ’ όλο που υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περυσινή ομάδα. Δύσκολα δέχονται γκολ και ειδικά στην έδρα τους παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί. Στα Χανιά θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «Δικέφαλο», γιατί όχι και τη νίκη που θα τους τονώσει κατά πολύ την ήδη ανεβασμένη ψυχολογία. Παράλληλα ποντάρουν και στη βοήθεια του 12ου παίκτη τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον κόσμο. Ωστόσο, τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και οι παίκτες του δεν πετάνε στα σύννεφα, καθώς γνωρίζουν ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουν, την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που διαθέτει η ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής οι Χανιώτες έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς σε δυο αγωνιστικές, έχοντας μια λευκή ισοπαλία με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι και μια νίκη (1-0) απέναντι στο Φωστήρα, στα Περιβόλια. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοντέων και Παγώνης.

Την εκλεκτή 20αδα αποτελούν οι: Ρίζος, Σικαλιάς, Εσσόνο, Γουέλκαμ., Γκότοβος, Γκούμας , Ευαγγέλου, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραλής, Κρητικός, Μανωλάς, Μαρτσάκης, Νύκταρης Πάγκαλο, Παπατζίκος, Οικονομόπουλος, Πάτας, Σιλιγαρδάκης, Σούκιας, Ταταράκης.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, οι τρεις βαθμοί που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση και μαχητικότητα, ώστε να συνεχίσουν να βαδίζουν στον δρόμο των επιτυχιών. Μέχρι στιγμής μετρούν το 2×2, έχοντας αποδράσει από το Αίγιο με το διπλό στο ματς της πρεμιέρας, 1-0 τον Παναιγιάλειο, ενώ επίσης έχουν νικήσει με ανατροπή 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημαίνουμε ότι η τελευταία επικράτηση της ΑΕΚ επί κρητικού εδάφους, ήταν τον Φεβρουάριο του 2011, όπου είχε νικήσει 3-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Κολοσσός» δεν έχει στη διάθεση του, τους Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς και Σοϊλέδη, ενώ ο Νίκος Γεωργέας προβάρει φανέλα βασικού.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανέστης, Βούρας, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Ζόριτς

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Exit mobile version