Άρης: Όλα ανοικτά για Γαλανό!

Δεν υπήρξε οριστική απόφαση στη συνάντηση των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη με τον Γαλανό, παρουσία εκπροσώπων των οργανωμένων

Η πολυναναμενόμενη συνάντηση κορυφής το απόγευμα της Τετάρτης (22/10) στον Άρη δεν έφερε αποτελέσματα, τουλάχιστον άμεσα. Το «παρών» έδωσαν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, ο Γιώργος Γαλανός αλλά και εκπρόσωποι των οργανωμένων, σε μια συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 3 ώρες κι έλαβε χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπως αναφέρεται, οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι ανά διαστήματα δεν έλειψαν, με την πλευρά του Γαλανού να παρουσιάσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για τις πληρωμές που έγιναν κατά την διάρκεια της θητείας του στην ομάδα.

Στον αντίποδα, οι ιθύνοντες του ΑΣ αναφέρθηκαν στην οικονομική βοήθεια που θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει άμεσα από ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να… βάλουν πλάτη στα δύσκολα, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως δεν αποφάνθηκε οριστικά για την τύχη της συνεργασίας με τον Γαλανό. Η αίσθηση που επικράτησε είναι πως όλα παραμένουν ανοικτά, με ορατό το ενδεχόμενο παραμονής του Γαλανού, κάτι που ωστόσο θα σημάνει άμεσα την απομάκρυνση του Καλαϊτζίδη. Συνεπώς, αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ο Ερασιτέχνης καθώς άμεσα θα λάβει χώρα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να αποφανθεί για το μέλλον της συνεργασίας με τον Γαλανό.

Exit mobile version