Αναστασίου: «Ο Γαλανός δεν εμπιστευόταν κανένα»

«Πυρά» κατά του πρώην υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη

Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Γαλανός δεν τήρησε όσα είχε υποσχεθεί, όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Σάββας Αναστασίου. Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Άρη τόνισε επίσης πως ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν εμπιστευόταν κανένα και λοιδορούσε τους πάντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Libero 107,4»:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Έχουμε πάρει μια απόφαση, έχει βγει μια ανακοίνωση, διότι ο Α.Σ θέλει πάντα να προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από το Δ.Σ του Ερασιτέχνη».

Για τα παραστατικά που προσκόμισε ο Γιώργος Γαλανός: «Από τα παραστατικά που έχουμε στα χέρια μας, τα έσοδα με τα έξοδα ταυτίζονται. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει βάλει χρήματα».

Για τις υποσχέσεις που δεν τήρησε ο Γιώργος Γαλανός: «Από την πρώτη στιγμή δεν τήρησε όσα είχε υποσχεθεί. Για παράδειγμα την πρώτη αγωνιστική, έπρεπε να πάρουμε κάποια χρήματα, όμως αυτά δε δόθηκαν όπως έπρεπε. Τι να πω άλλο; Για τα διαρκείας που κόβονταν με ένα απλό μπλοκάκι; Κανονικά έπρεπε να γίνουν με τα αντίστοιχα του Α.Σ που είναι αριθμημένα και περνούν από τον Ερασιτέχνη. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μια αναβλητικότητα που μας πήγε πίσω».

Για το λόγο που δεν υπέγραψαν οι δύο πλευρές το μνημόνιο: «Οι διαχωριστικές γραμμές είχαν μπει, συζητήθηκαν κάποια πράγματα και με τους δικηγόρους, όμως δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του ο κ. Γαλανός. Ακόμα και οι ίδιοι οι δικηγόροι του απόρησαν γιατί δεν συμφωνήσαμε όταν ήταν όλα έτοιμα».

Για τις ατασθαλίες για τις οποίες μίλησε ο κ. Οικονόμου: «Αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω για την ώρα. Θα το ελέγξουμε. Μπορεί να έχει γίνει με τα μπλοκάκια ή με τα διαρκείας. Ακόμα δεν μπορώ να τοποθετηθώ επί του θέματος».

Για τον κ. Γαλανό και τη δήλωση του ότι όλοι είναι πληρωμένοι: «Ο κ. Γαλανός διαψεύδεται και αυτοδιαψεύδεται μόνος του. Για να καταλάβετε, μετά τις δηλώσεις τους, οι παίκτες εξέφρασαν παράπονα για τις οικονομικές απολαβές τους».

Για το λόγο που δεν αποδόθηκε το ΦΠΑ: «Το ΦΠΑ δεν αποδόθηκε γιατί έλεγε ότι δεν τον εμπιστεύεται ο Α.Σ. Ήθελε να υπάρχει ένας μεσάζοντας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ο κ. Χατζηιωάννου, που είχε οριστεί, δεν πήρε κι αυτός τίποτα. Ο κ. Γαλανός δεν εμπιστεύονταν κανέναν, λοιδορούσε τους πάντες, αλλά στην ουσία αγόραζε χρόνο για να παίξει το δικό του παιχνίδι».

Για την ευθύνη του Α.Σ: «Καλούμαστε να αναλάβουμε πάλι ένα μεγάλο φορτίο, αλλά με τα προσδοκώμενα έσοδα, και τη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους που θα στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τέλος, δεν ανησυχούμε. Η χρονιά θα βγει κανονικά».

Για αυτούς που θα βοηθήσουν: «Αυτοί θα βοηθήσουν πραγματικά, και θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Θέλω να σεβαστείτε την απόφαση μας. Αυτοί που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, θέλουν αποκαλύψουν οι ίδιοι τα ονόματα τους. Πέρα από τα έσοδα, υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα μπουν χρήματα».

Για την εκκαθάριση: «Οι νομικοί μας το χειρίζονται αυτό. Για να καταλάβετε, σε αυτό το κομμάτι ο κ. Γαλανός μας είχε πει ότι έχει τους δικούς του εκκαθαριστές, κάτι που επίσης δεν έγινε. Οι εκκαθαριστές είναι άτομα που βρήκαμε εμείς. Δεν είναι του κ. Γαλανού. Τρεις νομικοί χειρίζονται την υπόθεση, και έχουμε τους κ. κ Κλεώπα και Σενέμη σαν εκκαθαριστές».

Για το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν αρχικά τα κλειδιά του γηπέδου, πριν το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας την Κυριακή: «Πρέπει να είμαστε όλοι συνεπείς. Εχουμε πολλές υποχρεώσεις όπως και να έχει. Κάτι έγινε και δεν υπήρχαν τα κλειδιά για το γήπεδο. Τελικά άνοιξε το γήπεδο. Σε μερικούς τομείς δημιουργούνται προβλήματα και παρεξηγήσεις και πρέπει αυτά να τα λήξουμε».

Για τη μπουτίκ και τα μαγαζιά του Άρη: «Τα μαγαζιά είναι κλειστά και οι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας. Υπήρξε μια συνάντηση ανάμεσα στον κ. Παπαγεωργίου και τον κ. Αθανασιάδη, αλλά μετά αφέθηκε το θέμα με την παραίτηση του κ. Παπαγεωργίου. Τώρα θα ξανακαλέσουμε τον κ. Αθανασιάδη για να βρούμε μια άκρη. Πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα ομαλά».

Για την παραίτηση του κ. Παπαγεωργίου και την κόντρα του με τον κ. Γαλανό: «Ο κ. Παπαγεωργίου ήρθε σε ρήξη με τον κ. Γαλανό και είναι προφανές ότι σε κάποια πράγματα είχε δίκιο».

Exit mobile version