Ανάσα το διπλό στον Πύργο για τα Χανιά

Ο ΑΟ Χανιά νίκησε σαν σε προπόνηση 3-0 τον Πανηλειακό στον Πύργο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί με υπηρεσιακό προπονητή τον Κυριάκο Γρηγοράκη επανήλθαν στις νίκες, έπειτα την ήττα (2-0) απέναντι στην ΑΕΚ, την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, ο Πανηλειακός γνώρισε άλλη μια ήττα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τη διοίκηση μετά το τέλος του αγώνα.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά από την αρχή. Στο 24 ο ο Πέτρος Κοντέων με κεφαλιά άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0, έπειτα από κόρνερ του Καραλή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πάγκαλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για τους Κρητικούς, ενώ στο 30′ ο Κρητικός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες δεν παρουσιάστηκαν διατεθειμένες να αλλάξουν την κατάσταση. Ωστόσο να σημειωθεί ότι με το σφύριγμα της λήξης, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων».

Πανηλειακός (Φυντάνης): Γκίνης, Γραικός, Νικολόπουλος, Φορτούνης (42΄Τσέρα), Κασνέτσης, Μπαξεβάνος (40′ Χατζόγλου), Γεωργόπουλος (52′ Αρμένης), Μαζιώτης, Τσίτας, Πούρνος, Μπουντόπουλος

ΑΟ Χανιά (Γρηγορίου): Σικαλιάς, Μανωλάς, Γκότοβος, Εσόνο (65′ Οικονομόπουλος), Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (46′ Μαρτσάκης), Πάγκαλος, Κρητικός, Καραλής Παγώνης

Exit mobile version