Ερμιονίδα – Χανιά 0-0

Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε η Ερμιονίδα στα Χανιά στην πρεμιέρα της Football League.

Η ομάδα της Πελοποννήσου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για να βρει τους… διαδρόμους προς την εστία των Κρητικών, αλλά στο 9′ ο Ρίζος πρόλαβε τον Παβίσεβιτς, ενώ στο 20′ ο Τούτοριτς με κεφαλιά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά. Στο 36′ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα… χάλασαν, καθώς ο Γκότοβος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε τα Χανιά με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν… ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον… δρόμο προς την αντίπαλη εστία, αλλά στο 60′ ο Ρίζος κράτησε τα Χανιά σε δυνατό σουτ του Σβόγιτς έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τους Κρητικούς και στο 88′ ο Παβίσεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν τον αγώνα με 10 παίκτες και έμειναν στο «λευκό» 0-0.

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Τζανής (63′ Σαμαράς), Κολόκας, Συμελίδης, Όμο, Τσακόν (57′ Καραδέμητρος), Τούτοριτς, Σβίγιτς, Βλάχόπουλος, Παβίσεβιτς.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Κόντοβος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Γκούμας, Καραλής (42′ Καμινιώτης), Καραγιάννης (53′ Κοντέων), Κρητικός (88′ Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης.

Exit mobile version