Άρης: Ξεκαθαρίζει το τηλεοπτικό

Στροφή 180ο μοιρών, στο θέμα της τηλεοπτικής… στέγασης του Άρη

Η ομάδα πριν λίγες φαίνεται ότι ήρθε σε σύγκρουση με την Nova, εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσε το συνδρομητικό κανάλι για απαξίωση της ομάδας και του κόσμου της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Nova κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Άρη, για να καλύψει τα εντός έδρας παιχνίδια. Την πρόταση, φαίνεται ότι καλοβλέπουν στον Άρη και οι πιθανότητες για επίτευξη συμφωνίας είναι σημαντικές.

Με αυτά τα δεδομένα, η ανακοίνωση, φαίνεται η ανακοίνωση, έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς «ανάγκασε» την Novaνα βελτίωση την προσφορά. Βέβαια, απομένει και η επίσημη συμφωνία των δύο πλευρών.

Θετικά φαίνεται ότι κλείνει και το θέμα με την εταιρεία που θα «ντύνει» την ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με αθλητική εταιρεία ένδυσης. Ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου. Τερματοφύλακας πιθανότατα θα είναι ο Μπαϊμάκης, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές και στην άμυνα, με Ψυχογιό και Λιόλιο δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και στόπερ τους Φερνάντες και Γκόλια.

Exit mobile version