Επίθεση Παναθηναϊκού και Αλαφούζου!

Σκληρή στάση κράτησε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» και να προαναγγέλλει νομικές κινήσεις ακόμα και εις βάρος του προεδρείου της Διοργανώτριας Αρχής.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Αλαφούζο, Βασίλη Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου. Οι «πράσινοι», δια το προέδρου της ΠΑΕ, κράτησε σκληρή στάση και πήρε θέση για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Προειδοποίησε δε ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας!

Για το θέμα του ΟΦΗ και του Πανιώνιου η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρη. Το «τριφύλλι» επέμεινε ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες, επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες.

Σε ότι αφορά την καταψήφιση του Γιώργου Μποροβήλου, κάτι που μόνο ο Παναθηναϊκός το έκανε, οι «πράσινοι» εξήγησαν τη στάση τους. Αυτό συνέβη τόσο για ιστορικούς λόγους καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα

Exit mobile version