Άρης: Στο «Παλέ» και ο Γαλανός

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Τάσο Οικονόμου

Αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη στα άμεσα ενδιαφέροντά του, όπου άλλωστε έχει και την θέση του υπεύθυνου, αλλά παρακολουθεί την πορεία και των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου, ο Γιώργος Γαλανός βρέθηκε στο «Παλέ ντε Σπορ» το βράδυ της Τρίτης (7/10). Έτσι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του μπασκετικού Άρη απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου, όπου είδε τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν την νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έδωσε το «παρών» στο γήπεδο μόνο με την ιδιότητα του φιλάθλου του Άρη, καθώς του δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσει και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Τάσο Οικονόμου. Οι δυο άντρες συνομίλησαν στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ των δυο πλευρών, προς την κατεύθυνση του οποίου άλλωστε ήταν και η συνάντηση που είχαν την Δευτέρα (6/10) και από την οποία φάνηκε ότι υπάρχουν αρκετά σημεία επαφής.

Exit mobile version