Άρης: Το… μνημόνιο Γαλανού και Ερασιτέχνη

Ο Γιώργος Γαλανός, τις προσεχείς ημέρες θα έχει επαφές με τους επικεφαλής του Ερασιτέχνη Άρη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη θέση του.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει το… χτίσιμο της φετινής σεζόν με την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών με τα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων», ωστόσο, δεν έχει λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη πλευρά του Ερασιτέχνη για την… θέση του στον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Γαλανός θα ζητήσει από τα μέλη του Άρη να υπογραφούν τα έχουν συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές, προκειμένου να είναι… καλυμμένος, σε περίπτωση που παρουσιαστεί ένας επενδυτής και αναλάβει το τμήμα.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Θεσσαλονικέων, θέλει να λάβει τις ασφαλιστικές δικλείδες που του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του… απερίσπαστος και σε περίπτωση που αλλάξει η ηγεσία στα διοικητικά να διασφαλιστούν τα χρήματά του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης αναμένεται να ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τα έσοδα και τα έξοδα της φετινής σεζόν και να δώσει τις εγγυήσεις στον Έλληνα επιχειρηματία για την συνεργασία τους, το επόμενο διάστημα.

Exit mobile version