Απόλλων Σμύρνης: «Οι θέσεις μας εκφράζονται από την ιστοσελίδα μας»

Επιστολή προς τη Football League έστειλε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, διαχωρίζοντας τη θέση της από δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξεκαθάρισε πως οι θέσεις της και οι απόψεις εκφράζονται μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε πρόεδρε,

Με αφορμή τα παράπονα και τις οχλήσεις που δεχθήκαμε και αφορούν δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα www.a-sports.gr, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν απηχεί τις θέσεις της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ούτε είναι καθοδηγούμενη από αυτήν όπως λανθασμένα θεώρησαν κάποιοι.

Μάλιστα, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο καθώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Δημητρίου, έχουν δημιουργήσει επανειλημμένα προβλήματα στην ομάδα μας τόσο επί των ημερών της νυν διοικήσεως όσο και στο παρελθόν. Αν κρίνουμε από το ύφος και το περιεχόμενο αρκετών δημοσιευμάτων, τότε μάλλον οι αντίπαλοί μας «πανηγυρίζουν» γι’ αυτά.
Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δημητρίου καθώς και η σύζυγός του, κ. Γεωργία Κουμπούνη έχουν «σύρει» στα δικαστήρια μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα γραφόμενα τόσο στο ρεπορτάζ που αφορά τον Απόλλωνα Σμύρνης όσο και σε άλλα ρεπορτάζ που έχουν σχέση με την ομάδα μας και τη λειτουργία της, μας έχουν αναγκάσει να προχωρήσουμε στην έκδοση ανακοινώσεων προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μην δημιουργούνται εντυπώσεις σε βάρος της ομάδος μας.

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισε απ’ όσο γνωρίζουμε και η προηγούμενη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης όταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν ο κ. Σταμάτης Βελλής. Για να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναζητήσετε δημοσιεύματα του παρελθόντος που αφορούν επεισόδια που είχε ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Δημητρίου με την πλειοψηφία των ανθρώπων που εργάστηκαν στην ομάδα ακόμα και όταν αυτή βρισκόταν στην Super League. Ο ίδιος ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Σταμάτης Βελλής, ο πρώην αντιπρόεδρος κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ο πρώην τεχνικός διευθυντής, κ. Παύλος Μυροφορίδης, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, κ. Λόρι Σάντσεζ, ο πρώην βοηθός προπονητή του Απόλλωνα, κ. Στιβ Κονσταντάιν, ο πρώην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Ανδρέας Καραγιάννης και το μέλος της απερχόμενης διοίκησης, κ. Νίκος Καρούλιας καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Απόλλωνα βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές αντιμέτωποι με δημοσιεύματα ιδιαίτερα υποτιμητικά για την ομάδα και αρκετές φορές προσβλητικά για τους ανθρώπους της.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης μας είχαν ενημερώσει ότι τα περισσότερα από αυτά τα δημοσιεύματα αναρτώνται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, παραμονές κρίσιμων αναμετρήσεων της και βέβαια μόνο τα συμφέροντα της δικής μας ομάδας δεν εξυπηρετεί αυτό. Αντιθέτως, είναι δεδομένο ότι τα διάβαζαν με μεγάλη ικανοποίηση οι αντίπαλοι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει αναθέσει στο νομικό της τμήμα τη διερεύνηση του φαινομένου “Δημητρίου-www.a-sports.gr” για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ως γενική αρχή η οποία συνάδει με την πολυετή ιστορία της ομάδας, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν καθοδηγεί και δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει επιρροή σε ιστοσελίδες ή άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πόσο μάλλον όταν αυτά δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά της και κάνουν τεράστια ζημιά στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης διαθέτει την επίσημη ιστοσελίδα της (www.fcapollon.gr) και οι θέσεις της εκφράζονται μόνο μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της που αναρτώνται σε αυτή».

Πηγή: onsports

Exit mobile version