Φιγκερόα: «Ανατριχιάζω με τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

«Τρελαμένος» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να του προσφέρει πολλές χαρές, δήλωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν ήμουν στην ομάδα πέρυσι. Έχω αγωνιστική άποψη αλλά στο κομμάτι των μεταγραφών μετράει και το εξωαγωνιστικό, θετική αύρα, προσωπικότητα και όλα αυτά τα πρεσβεύει ο Λουτσιάνο και αυτός είναι ο λόγος που είναι μαζί μας. Θεωρούμε ότι με τα χαρακτηριστικά που έχει θα προσφέρει. Μειονέκτημα ο χρόνος άφιξής του και το αναλαμβάνω εγώ. Η αναλογία των γκολ είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο και σίγουρα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Θεωρώ ότι θα δώσει την καλύτερη δυνατή βοήθεια όπως έκανε και πέρυσι» τόνισε αρχικά ο Νταμπίζας, ο οποίος έκανε και… σαρδάμ παρουσιάζοντας τον Λούτσο… Γκονζάλες.

Από την πλευρά του ο Φιγκερόα ήταν κατηγορηματικός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτόν τον τόσο μεγάλο σύλλογο, εδώ που ήμουν και πέρυσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε μια συμφωνία κι έτσι έγινε εφικτή η επιστροφή. Πέρυσι ήταν πάρα πολύ όμορφα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο γιατί πέρυσι είχα έρθει από τραυματισμό και ο Παναθηναϊκός μου άνοιξε την πόρτα να παίξω και πάλι. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στους αγώνες και στις προπονήσεις».

Σε ερώτηση που του έγινε για την αγάπη των οπαδών, σχολίασε: «Πραγματικά είναι ευχάριστο να ακούω τόσο καλά λόγια από τους φιλάθλους. Ξέρω ότι με αγαπούν πάρα πολύ. Θυμάμαι πέρυσι όταν οι φίλαθλοι έκαναν ένα τραγούδι με το όνομά μου. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Επομένως έχω έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη. Θα ζητήσω λίγη πίστωση χρόνου γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξα για τρεις μήνες, είχα έναν προσωπικό γυμναστή αλλά δεν είχα επαφή με τη μπάλα. Την αγάπη τη βλέπω τώρα και στο δρόμο και είναι πολύ σημαντικό».

Exit mobile version