Ξεκίνησαν τα κορίτσια του Α.Σ. Μετέωρα

Από τις εγκαταστάσεις των βοηθητικών γηπέδων του Σταδίου Καλαμπάκας, με όρεξη για δουλειά για την καινούρια σεζόν βγήκαν τα κορίτσια της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας των Μετεώρων.

Η πρώτη προπόνηση έγινε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και τις αθλήτριες υποδέχθηκαν στο γήπεδο ο Νίκος Αγγελάκης και σύσσωμη η διοίκηση, το τρέξιμο της ομάδας άρχισε χαλαρά και συνεχίζεται με εντατικές προπονήσεις για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να μπουν με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Για την έναρξη πρωταθλήματος αναμένεται ο καταρτισμός των ομίλων μετά και από τη συμμετοχή νέων σωματείων. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του συλλόγου προχώρησαν σε ανοιχτό κάλεσμα για τα κορίτσια της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιφέρειας που έχουν τη διάθεση για ν’ ασχοληθούν ενεργά και να παίξουν ποδόσφαιρο, τόσο στο γυναικείο τμήμα αλλά και στο παιδικό για κορίτσια ηλικίας 8 και άνω. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980555490 & 6977628081.

Exit mobile version