Δεν ζορίστηκε η Ζάκυνθος… 1-1 με ΟΦΗ

Η Ζάκυνθος μπήκε σφήνα στο θέμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΟΦΗ, στο κατάμεστο γήπεδο της Ζακύνθου.

Ο ΟΦΗ πλήρωσε την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στη Ζάκυνθο και παρ’ όλο που κατάφερε να προηγηθεί τελικά κέρδισε μονάχα τον έναν βαθμό . Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε ο Μακρής στο 42′ ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει λίγο αργότερα ο Τζορτζ. Οι Επτανήσιοι όμως βελτιώθηκαν αρκετά στην επανάληψη και με καθαρό μυαλό κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 68′ ο Βαρέλα με δεξί σουτ έστειλε τον Λοριά να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του. Μάλιστα οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κλέψουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις, αλλά ο πορτιέρο των Κρητικών είπε όχι στο σουτ που επιχείρησε ο Χατζησάββας.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό αλλά όχι και τις εντυπώσεις. Οι παίκτες του Ακίνο νίκησαν κατά κράτος τους Ηρακλειώτες, που απογοήτευσαν με την απόδοση τους.

Ταυτότητα του αγώνα

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Καλιβοκάς (46′ Xατζησάββας), Φωτιάς, Στασινόπουλος, Πέττας, Βαρέλα, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Ουνγιαλίδης, Κρολ (65′ Παπαδημητρίου)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Κάλαϊτζιτς, Τζορτζ, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Φερούζ (63′ Λαμπρόπουλος), Ροβίθης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής

Διαιτητής: Αλ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γ. Γεωργάκης (Ηπείρου), Δ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Exit mobile version