Μαχητική ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ψυχή και πάθος στα Χανιά, κερδίζοντας 3-2 τον Πλατανιά με ανατροπή… στην ανατροπή

Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για φέτος, και την πρώτη νίκη στην έδρα του Πλατανιά κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου νίκησε 3-2 τον Πλατανιά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, δείχνοντας ωστόσο πως αυτό που του έδωσε τη νίκη ήταν η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στον στόχο τους και το πείσμα που έβγαλαν στα Περιβόλια.

Το τριφύλλι προηγήθηκε στο 10′ με τον Καρέλη, όμως, ο Κουλιμπαλί στο 14′ ισοφάρισε. Ο Πλατανιάς με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 50′, έκανε το 2-1 με τον Τόρες, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι απάντηση. Ο Ντίνας στο 52′ με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-2 και παρά τις λάθος υποδείξεις τόσο του βοηθού Τσολάκη όσο και του ρέφερι Αρετόπουλου, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 69′, ο Ζέκα σε φάση διαρκείας διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους επτά βαθμούς, με τη νίκη που πήρε παρουσία 400 οπαδών του που μετέτρεψαν σε… Λεωφόρο το γήπεδο του Πλατανιά. Οι Κρητικοί έμειναν στους 3 βαθμούς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Αζράκ, Αγκιλέρα (68΄ Τετέ), Μενδρινός (80΄ Ναζλίδης), Τσουράκης (76΄ Μιλούνοβιτς), Γκόμες, Τόρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Δώνης (57΄ Μέντες), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Πέτριτς (75΄ Μπούρμπος), Πράνιτς, Καρέλης (85΄ Κλωναρίδης).

Exit mobile version