Άρης: Επέστρεψε και ο Γαλανός

Ο Γιώργος Γαλανός επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, μετά την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου από τον Ερασιτέχνη.

Έτσι, μετά από διάλλειμα λίγων ωρών, ο Γαλανός είναι και πάλι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, περιμένοντας τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Ηδη έχει συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση στον ΑΣ Άρης την προσεχή Δευτέρα, για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παπαγεωργίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από τη σημερινή παραίτηση του Προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κ. Χάρη Παπαγεωργίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου».

Από την άλλη, ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός, έκανε την παρακάτω δήλωση στο arisfc.gr: «Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο 24ώρο, τονίζουμε ότι εμείς δεν λείψαμε ούτε στιγμή από τον Σύλλογο και το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ. Ο Σύλλογος συνεχίζει ενωμένος στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση του ΑΡΗ. Η Διοίκηση θα μιλάει μόνο με έργα».

Exit mobile version