Άνδρες vs Γυναικών… σταθερά και για καλό σκοπό!

Τα κορίτσια του Εργοτέλη έπαιξαν με την ανδρική ομάδα της Αναγέννησης Δυτικών Προαστίων για φιλανθρωπικό σκοπό και το φιλικό θα καθιερωθεί έτσι ώστε να δίνεται κάθε χρόνο βοήθεια σε ιδρύματα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (18/9) η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων και τις Νέες Εργοτέλη στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Σκοπός του φιλικού ήταν η ενίσχυση του κέντρου ειδικών παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή», με τον πρόεδρο των Νέων Εργοτέλη, Γιάννη Μεντζάκη να δωρίζει επιταγές από τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης στην εκπρόσωπο του κέντρου, Ελευθερία Σκορδαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το φιλικό συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό το οποίο παραχωρήθηκε για την ενίσχυση του κέντρου με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να κάνουν το συγκεκριμένο φιλικό θεσμό.

Για την ιστορία η Αναγέννηση επικράτησε 3-1 του Εργοτέλη, με τα γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να σημειώνουν οι Κασαπάκης, Σαλιάντ και Μαυροφόρος, ενώ για τον Εργοτέλη η Κυδωνάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΏΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (Μανώλης Ζεϊμπέκης): Μηναδάκης, Στυλιανάκης, Πατσάκης, Σαλιάντ, Παπατσαράκης, Νικολός, Σισμανίδης, Γεμιστός, Κόκκινος, Μαστροβασίλης, Ματαλλιωτάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Λαζαράκης, Κασαπάκης, Μαυροφόρος, Καράνταγλης.

ΝΕΕΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Νίκος Παγωμένος): Στριλιγκά, Μ. Κυδωνάκη, Αντωνάκη, Πυθαρούλη, Δρακωνάκη, Ξερά, Β. Κυδωνάκη, Σταγάκη, Αραβιάκη, Μπορμπουδάκη, Νικηταρά.

Έπαιξαν και οι: Αλεξοπούλου, Πρινιανάκη, Μπίνη, Λαζανάκη, Μανιά, Μανιόρου, Κουτεντάκη.

Πηγή φωτο: Grandsport

Exit mobile version