Α-Δύναμο-ς

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τη Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική του 5ου Ομίλου του Europa League

Οι καλές μέρες του… Panathinaikos, φαίνεται πως θα αργήσουν να επιστρέψουν για τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι σε ένα μέτριο βράδυ, είδε τη Ντιναμό Μόσχας να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είναι ανώτερη ομάδα και να παίρνει εύκολη νίκη στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν μπόρεσε να κοντράρει παρά μόνο ένα εικοσάλεπτο τους αντιπάλους της, προσπάθησε μετά το 65′ να μπει στο ματς, όμως, ήταν πλέον πολύ αργά με το εις βάρος της 0-2 να έχει διαμορφωθεί από το 49′. Οι Ρώσοι, είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, όσους και η Αϊντχόφεν, ενώ ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς βαθμό μαζί με την Εστορίλ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία.

Το σκορ στη Λεωφόρο άνοιξε στο 40′ με τον Κοκόριν, μετά από τρομερή μπαλιά του Κουράνι, ενώ στο 49′ ο Ιόνοφ μετά από… πάρτι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, έκανε το 0-2. Ο Ντίνας στο 63′ μείωσε το σκορ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το χειροκρότημα, πάντως, δεν έλειψε από τη Λεωφόρο στο φινάλε, παρά το 1-2 υπέρ της Ντιναμό Μόσχας.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (58‘ Δώνης), Λαγός (75‘ Πέτριτς), Ζέκα, Καρέλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (80′ Κουτρουμπής)

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ (69′ Γκρανάτ), Σάμπα, Ντάγκλας, Τζούντσακ, Γιουσούποφ, Κοκόριν (89′ Χουμποτσάν), Ιόνοφ, Νομπόα, Κουράνι (93′ Προυντνίκοφ), Μανόλεφ

Exit mobile version