ΑΕΚ: Ομάδα με «βάθος»…

Μπορεί η ΑΕΚ να ήρθε ισόπαλη 1-1 στην φιλική αναμέτρηση με την Λάρισα, αυτό όμως που κέρδισε πραγματικά είναι οι νεαροί παίκτες της ομάδας που απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν στο σύλλογο.

Ο Ακής Ζήκος, που είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις υποδομές, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που συνεργάζονται με την ΑΕ, ανά την Ελλάδα και τροφοδοτούν με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μελλοντικά θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα

Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Τραϊανό Δέλλα, που έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο δυνατό φιλικό, όπως ο 17χρονος Ανδρέας Βλαχομήτρος που πέτυχε και το γκολ της αναμέτρησης, αλλά και οι Κυριαζής, Καρβουνίδης και Τσέλιος.

Επίσης, υπάρχουν και οι Τζάθας, Π. Ντούνης, Γροντής και Σβάρνας που ήδη έχουν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και είναι στο χέρι τους να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Ωστόσο ο «Κολοσσός» λίγο μετά το παιχνίδι τόνισε «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με πολλά δικά μας παιδιά» δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση συνεχίζει σε κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για τους ομίλους του Κυπέλλου και δεν αποκλείεται να κλείσει ένα ακόμα φιλικό αγώνα, ώστε ο Δέλλας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα πριν τον αγώνα.

Πηγή: onsports.gr

Exit mobile version