Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες για τον τραυματισμό του οπαδού του Εθνικού

Στη φυλακή οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι ένας 27χρονος και ένας 24χρονος που είχαν συλληφθεί για την επίθεση και τον τραυματισμό του 46χρονου Κώστα Κατσούλη, οπαδού του Εθνικού, στο ματς της Κυριακής.

Οι δύο νεαροί απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως και ένας 22χρονος που επίσης είχε συλληφθεί, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος.

Και στους τρεις, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινικες διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο είχε ασκηθεί επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία, καθώς είχε πάνω του σιδερογροθιά, όταν συνελήφθη.

Ο 32χρονος που εμφανίστηκε σήμερα στην ανακρίτρια, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Exit mobile version