Άρης: Απέκτησε Χιντασέλι

Ο Άρης συνεχίζει της Γ’ Εθνικής, συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με το νεαρό Αλέξανδρο Χιντασέλι.

Ο 20χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας και οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να τον αρπάξουν. Στους Δραμινούς αγωνιζόταν από το 2012 μέχρι και την περασμένη σεζόν, έχοντας συμπληρώσει συνολικά 34 συμμετοχές.

Η σχετική ανακοίνωση: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Χιντασέλι. Πρόκειται για ένα 20χρονο μέσο που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές, ο οποίος έκανε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣ Άρη οι Χιντασέλι γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην πόλη Βορονές της Γεωργίας, έχει ύψος 1,76 και βάρος 70 κιλά. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Δράμας. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-’13 και 2013-’14) και μετράει συνολικά 34 συμμετοχές».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Χιντασέλι εμφανίστηκε χαρούμενος για τον ερχομό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «arisfc.gr»: «Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και χαίρομαι που θα φοράω τη φανέλα της. Ήδη έκανα την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητες μου».

Exit mobile version