Άρης: Τα εισιτήρια με Καστοριά

Από το μεσημέρι της Κυριακής (14/9) θα είναι στη διάθεση των φίλων των «κίτρινων» τα… μαγικά χαρτάκια για την πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική

Στην… περιπέτεια της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Άρη θέλουν να έχουν την στήριξη των φιλάθλων από την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Καστοριά. Οι οπαδοί των «κίτρινων» καλούνται να αποδείξουν πως θα σταθούν δίπλα στην ομάδα τους από το κυριακάτικο (14/9) ματς, με τα εισιτήρια να τίθενται στη διάθεσή του ανήμερα του αγώνα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το μεσημέρι (14:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Καστοριά (14/09, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 12 ευρώ στη θύρα 2, 15 ευρώ στη θύρα 9 και 20 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

** Τα πακέτα εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα διατίθενται μόνο για αύριο από το ARIS MOBILE, επί της οδού Παπαναστασίου, από τις 14:00 ως την έναρξη του αγώνα (17:00).
*** Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Καστοριά οι πόρτες του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστές. Εξαιρούνται οι σοβαροί λόγοι έκτακτης ανάγκης».

Επίσης, οι ιθύνοντες του Άρη αναφερόμενοι στους κατόχους διαρκείας ενόψει του πρώτου αγώνα στη Γ’ Εθνική, επισημαίνουν: «Ενημερώνουμε εκ νέου τους φιλάθλους της ομάδας μας (μετά την αρχική ανακοίνωση της περασμένης Τετάρτης 10/09), που προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την Football League (Β’ Εθνική) ότι, θα μπορέσουν να εισέλθουν κανονικά στο Κλεάνθης Βικελίδης, αρκεί να προσκομίσουν την απόδειξη πληρωμής στις εισόδους του γηπέδου. Οι αποδείξεις θα κρατηθούν στις εισόδους και θα πρέπει οι κάτοχοι τους να προσέλθουν στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, επί της οδού Αλκμήνης, με την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να παραλάβουν τα επίσημα καρτελάκια όταν ανακοινωθεί η έκδοση-διάθεσή τους».

Exit mobile version