Αχαρναϊκός: Χωρίς Νιάρο στον Ταύρο

Από το Μενίδι πάει Ταύρο ο Αχαρναϊκός προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, δίχως τον Χρήστο Νιάρο στην αποστολή (13/09 16:30). 

Το 0-0 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και όπως είναι φυσικό οι «πράσινοι» θα ψάξουν το γκολ που θα τους στείλει στους «32» της διοργάνωσης. Η ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ (πλην του 0-0) αρκεί στον Αχαρναϊκό, όμως ο Γιώργος Βαζάκας δεν θέλει επ ουδενί η ομάδα του να παίξει παθητικά. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο έχουμε δει ομάδες που βολεύονται είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, να χάνουν στο τέλος το παιχνίδι.

Νοκ άουτ για τη ρεβάνς του Σαββάτου με το «Φονέα» έμεινε ο Χρήστος Νιάρος, καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου. Την προσεχή Δευτέρα (15/09) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ενώ αναμένεται να λείψει τουλάχιστον ένα μήνα από την ενεργό δράση.

Την αποστολή απαρτίσουν οι: Παγούδης, Κούμης, Στουρνάρας, Χριστόπουλος, Μωυσιάδης, Ζώνας, Δημόπουλος, Ιωαννίδης, Καλαμιώτης, Παπατόλιος, Αθανασίου, Μανουσάκης, Ιορδανίδης, Γιέσιτς, Καλογερόπουλος, Κοντογουλίδης, Ταμπάκης, Ζωγράφος, Κολονέλο, Θεοδώρου

Exit mobile version