Σούλης Παπαδόπουλος: «Προέχει ο επαναληπτικός με τον Άλιμο»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος σχολίασε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα όλων αποτελεί η ρεβάνς με τον Άλιμο.

Επίσης μίλησε για το μεγάλο φαβορί του ομίλου την ΑΕΚ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι σύντομα θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο ΧΑΝΙΑ Sport fm:

«Προέχει να προκριθεί η ομάδα μετά και το πλεονέκτημα που πήρε στο πρώτο ματς και κατόπιν να δει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς, αν και δεν ήταν εφικτό καθώς η ομάδα πήρε κλειδάριθμο, θα προτιμούσε να ήταν εντός έδρας καθώς η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη και θα έδινε επιπλέον ώθηση στους παίκτες. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του θα αγωνιστεί με όλους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλή η κακή η κλήρωση καθώς όλοι θα παίξουν με όλους».

Σε ερώτηση αν θα προτιμούσε το ματς με την ΑΕΚ να γινόταν πιο αργά.

«Δεν έχει σημασία αν θα γινόταν νωρίς ή αργά καθώς και τα Χανιά έχουν ποιότητα και παίκτες αξίας». Ο κόουτς των «μπλε» μίλησε με τα καλύτερα για τους «κιτρινόμαυρους» λέγοντας ότι «είναι περαστικοί από την κατηγορία (Football League) και πως σύντομα θα επιστρέψουν στη Super League». Όσον αφορά το μεταξύ τους ματς που θα γίνει στα Περιβόλια την 3η αγωνιστική δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα γίνει Σουπερλιγκάτος αγώνας».

Σε ερώτηση για τον τρόπο διεξαγωγής και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος

«Όλα τα ματς τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα καθώς είναι δύσκολα και οι στόχοι των ομάδων δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν από την αρχή σίγουρα στόχος είναι τα play-off ανόδου. Ωστόσο την 11η αγωνιστική που η ομάδα έχε ρεπό, μπορεί κάλλιστα να βρεθεί για παράδειγμα κάτω από την τριάδα, αναλόγως πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα. Σημασία πάντως αυτή την στιγμή έχει το Κύπελλο και αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Άλιμο, καθώς η ομάδα δεν πρέπει να εφησυχάσει».

Exit mobile version