Απόλλων Σμύρνης: Κανονικά η εξέδρα «Φίλων του παιδιού»

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης γνωστοποίησε προς ευχαρίστηση όλων, ότι η εξέδρα «Φίλων του παιδιού» θα λειτουργήσει και τη φετινή σεζόν. Στο μεταξύ, υπενθύμισαν στον κόσμο ότι η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την εξέδρα «Φίλοι του παιδιού» θα συνεχίζει να συμπαρίσταται σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες. Επίσης έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με τη διακίνηση των εισιτηρίων.

Πιο αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει η εξέδρα των “Φίλων του παιδιού”. Συγκεκριμένα, παιδιά από το φιλανθρωπικό σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Το φιλανθρωπικό σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την βοήθεια του παιδιού στην άπορη οικογένεια. Προσφέρει τρόφιμα, ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης στα νεογνά, πληρωμή λογαριασμών και δίδακτρα. Σε μηνιαία βάση καλύπτει ιατρικά περιστατικά. Λειτουργεί ομάδα στήριξης αγάμων μητέρων. Στηρίζει ετησίως περίπου 550 παιδιά 300 οικογενειών.

Το έτος 2007 το σωματείο ίδρυσε παιδικό σταθμό στο Μεταξουργείο το οποίο φιλοξενεί 30 παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών. Οι Φίλοι του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό μη επιδοτούμενο σωματείο και μέλος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Τα έσοδα του σωματείου προέρχονται από συνδρομές μελών και δωρεές».

Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ότι η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2014».

Exit mobile version