ΑΕΚ: Ξεκούραση και Φωκικός

Την ευκαιρία να πάρουν… ανάσες έχουν την Κυριακή (7/9) οι «κιτρινόμαυροι» με το ρεπό που τους έδωσε ο Δέλλας πριν ανέβουν οι ρυθμοί ενόψει της ρεβάνς για την πρώτη φάση του Κυπέλλου

Μετά το πετυχημένο «τεστ» απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν το κυριακάτικο (7/9) ρεπό που τους έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς από την Δευτέρα (8/9) συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις ενόψει της εκτός έδρας ρεβάνς με τον Φωκικό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Ο «Κολοσσός», που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στους «Πόντιους» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σοϊλέδη, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω ης θλάσης που είχε υποστεί, ενώ περιμένει και την απόφαση για το αν τελικά ο Τσεβάς θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ή θα αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη. Για τον δεύτερο αναμένεται να αποφασίσει ύστερα από σχετικές εξετάσεις την Δευτέρα (8/9) ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης, Λάκης Νικολάου.

Όσο για τις προπονήσεις, έχουν προγραμματιστεί για όλη την εβδομάδα, μέχρι το ματς της Άμφισσας την Παρασκευή (12/9) για τις 6 το απόγευμα ώστε να προσαρμοστούν στην ώρα έναρξης του προσεχούς αγώνα.

Exit mobile version