ΑΕΚ: Κοντράρεται με Απόλλωνα

Σε λίγες ώρες αρχίζει το δυνατο φιλικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα 1926 στο ΟΑΚΑ (6/09 18:00), λίγο πριν οι δυο ομάδες ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα, προκειμένου να καταλήξει με ασφάλεια σε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο τεχνικός της «Ένωσης» θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, καθώς πλησιάζει ο επαναλληπτικός με το Φωκικό στην Άμφισσα (12/09 18:00) . Παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο «κολοσσός» έχει τονίσει στους παίκτες του ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσουν τη συγκέντρωση τους και να χαλάσουν την εικόνα τους.

Όσον αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν θα έρθει στην Αθήνα για τουρισμό, με τον Αλέξη Αλεξίου να έχει προετοιμάσει κατάλληλα άπαντες για το δυνατό αυτό τεστ. Μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ, επιβάλλεται να είσαι σοβαρός.

Η αποστολή των γηπεδούχων: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Φαγιέ, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Σβάρνας

Η αποστολή των φιλοξενούμενων: Βρονταράς, Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Νατσιόπουλος, Κουρούπης, Κατσιαρός, Κιόσε, Ευσταθίου, Μαυροκεφαλίδης, Μπιτσάκος, Καράμπελας, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Παναγιωτίδης, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Τσούτσης, Παπαδόπουλος, Γκέσιος, Λουιζίδης, Ρέββας, Πιαστόπουλος, Τσεμεκίδης, Μέτσι

Exit mobile version