Ηττήθηκε η Ερμιονίδα στην Τρίπολη

Η Ένωση Ερμιονίδας έδωσε ένα πραγματικά σκληρό τεστ στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα 3-0.

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο γνώριζε εξ’ αρχής ότι οι Αρκάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, όμως κόντρα σε μια ομάδα επιπέδου μάλιστα Europa League, θέλησε να δοκιμάσει νέα σχήματα, ανακατεύοντας την τράπουλα. Παρ’ όλο το φιλικό χαρακτήρα της χθεσινής (4/09) αναμέτρησης, οι νεοφώτιστοι της Football League πήραν μια γεύση για το πόσο σκληροί αναμένονται να είναι οι αγώνες.

Το σκορ άνοιξε 5 λεπτά πριν την συμπληρωθούν τα 45′, με κοντινό πλασέ του Φακούντο Πάρα. Η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη μπήκε ζεστή στην επανάληψη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της με την κεφαλιά του Τσοκάνη (47′). Ο Χρήστος Πουρής είδε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του, όταν ο Μάσα με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάϊκος Βεργέτης): Κόκκαλης (46′ Στεφανίδης), Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος (50′ Παντελιάδης), Ζήσης (50′ Βαζούκης), Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο (50′ Μάσα), Γιαννιώτας (60′ Μαργαρίτης), Μπαντιμπανγκά (50′ Μούκα), Πάρα (74′ Παπανδρέου)

Ένωση Ερμιονίδας (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Βλαχόπουλος, Κολόκας, Λίτσης, Παπανικολάου, Συμελίδης, Τζανής, Παβίσεβιτς, Στομίροβιτς, Σβόγιτς, Ταπέ

Exit mobile version