ΑΟΧ: Χειρουργήθηκε ο Βλαχάκης

Το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε σήμερα (4/09) ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά, Κώστας Βλαχάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του 22χρονου ποδοσφαιριστή προήλθε εν ώρα προπόνησης σε μια ανύποπτη φάση, όπου μετά από μέρες διαπιστώθηκε ότι τελικά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Σήμερα το πρωί της Πέμπτης χειρουργήθηκε, με τους ανθρώπους της χανιώτικης ομάδας να ενημερώνουν για την επιτυχημένη επέμβαση και στη συνέχεια να ευχαριστούν το προσωπικό, αλλά και τους γιατρούς Γιώργο Στεφανουδάκη, Κυριάκο Κακαβελάκη για την φροντίδα που προσέφεραν στον άτυχο πορτιέρο.

Η πρώτη ανακοίνωση: «Με επιτυχία εγχειρίστηκε σήμερα το πρωί (4/9) στην ιδιωτική κλινική Creta Interclinc στο Ηράκλειο ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κώστας Βλαχάκης από του ιατρούς Γιώργο Στεφανουδάκη και Κυριάκο Κακαβελάκη».

Η δεύτερη ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ευχαριστεί θερμά τους ορθοπεδικούς χειρούργους Γιώργο Στεφανουδάκη και Κυριάκο Κακαβελάκη και το προσωπικό της κλινικής CRETA INTERCLINIC τόσο για την επιτυχημένη επέμβαση όσο και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φροντίδα προς τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Κώστα Βλαχάκη».

Exit mobile version