Γιώργος Πυθαρούλης: «Είχε έτοιμη την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας μου»

Έπειτα από τριετή θητεία στα Χανιά, ο Γιώργος Πυθαρούλης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους «μπλε». Ωστόσο φεύγοντας θέλησε να εξηγήσει τους λόγους αποχώρησης του, μη μπορώντας να κρύψει την πικρία του.

Πριν λίγες μέρες υπήρξε ανακοίνωση από τον ΑΟ Χανιά που αποδέσμευε μια πεντάδα ποδοσφαιριστών, όπου ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και το όνομα του Γιώργου Πυθαρούλη. Στο μεταξύ λίγες μέρες μετά υπήρξαν σενάρια επιστροφής του, που τελικά όπως αποδείχθηκαν δεν είχαν βάση. Ο 24χρονος μέσος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε, κάνοντας λόγο για επανελλειμένη αδιαφορία της διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο προφίλ που διατηρεί στο facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και το διοικητικό συμβούλιο για τα τρία όμορφα χρόνια που πέρασα στα Χανιά και στον AOX. Επίσης θα ήθελα να πω μόνο λίγα λόγια για το πως φτάσαμε στην αποχώρηση μου από τη ομάδα που πραγματικά αγαπούσα και που οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

Εδώ και ένα μήνα έκανα προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο και την οποία προσφορά δέχτηκα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Ξεκινήσαμε προετοιμασία και μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα δεν με είχαν καλέσει για να κάνουμε το συμβόλαιο. Αυτό για μένα δεν είχε σημασία αλλά οποίος έχει παίξει ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει από τις προπονήσεις κατά πόσο υπολογίζεται από τον προπονητή του. Έτσι και την Δευτέρα όταν με ρώτησαν αν θέλω να μείνω στη ομάδα από την στιγμή που είχα συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα προφορικά με εξόργισε και ακόμα περισσότερο με εξόργισε όταν μας αποκάλεσε μέλος της διοίκησης με λέξεις που δεν αρμόζουν σε εμένα και αποφάσισα να αποχωρήσω. Βέβαια, η ομάδα είχε έτοιμη την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας μου σε λιγότερο από μια ώρα …αυτό μου έδειξε επίσης πόσο πολύ με υπολόγιζαν. Κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου από την διοίκηση και ότι μάθαινα ήταν από τα διάφορα ρεπορτάζ από Ίντερνετ.

Είμαι νέος και έχω φιλοδοξίες, ποτέ δεν απαίτησα να είμαι βασικός ούτε ποιος θα έλθει και ποιος θα φύγει, ούτε έχω πάρει προκαταβολή. Απλά, ήθελα να μου δοθούν οι ευκαιρίες να βοηθήσω την ομάδα και να διακριθώ. Δεν νομίζω ότι για αυτό θα έπρεπε να ζητήσω συγνώμη. Και πάλι θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΟΧ καλές επιτυχίες και να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να έχουμε τρία υπέροχα χρόνια».

Exit mobile version