Άρης: Συμφώνησε με Σανιά

Ο Άρης ενέταξε στο δυναμικό του, τον Σενεγαλέζο Σίντι Σανιά. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (28/07) θα έχει καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα.

Το βράδυ της Τετάρτης (23/07) ο Αφρικανός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», αποδεχόμενος την πρόταση για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλο ένα. Ωστόσο ένα πρόβλημα με τη βίζα δεν επιτρέπει προς στιγμή στον Σενεγαλέζο αμυντικό να ταξιδέψει άμεσα στη χώρα μας. Το πολύ μέχρι τη Δευτέρα το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί και ο Σανιά θα έρθει το γρηγορότερο για να μπει σε ρυθμούς Football League και να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ.

Λίγα λόγια για την μέχρι τώρα πορεία του. Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου το 1990 στο Ντακάρ, όπου σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Στα 18 του πήγε στους μικρούς της Σεντ Ετιέν, ενώ δυο χρόνια αργότερα μεταπήδησε στην αντρική ομάδα, χωρίς ωστόσο να παίρνει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής (μόλις μια εμφάνιση). Από το 2010 έως το 2013 αγωνίσθηκε με τη δεύτερη ομάδα της νορβηγικής Σόγκνταλ (91 συμμετοχές, πέντε γκολ), μια παραγωγικότατη τριετία σε σχέση με την αδράνεια των προηγούμενων ετών.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι τελευταία φορά που ο Σανιά έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι ήταν περίπου ένα χρόνο πριν, οπότε θα χρειαστεί παραπάνω αγωνιστικά λεπτά για να αποκτήσει ξανά τη χαμένη του φόρμα.

Exit mobile version