Μίχος και Μαρινάκης στη Βάρη

Δύο σημαντικές προσθήκες έκανε ο Αστέρας Βάρης, καθώς απέκτησε τον φέρελπι τερματοφύλακα Γιώργο Μαρινάκη και τον πολύπειρο αμυντικό, Σπύρο Μίχο.

Η ανακοίνωση για Μαρινάκη:

«Ο 19 χρόνων τερματοφύλακας έπαιζε πέρυσι δανεικός από τον Άρη Βούλας στην ομάδα μας και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αυτό έκανε τους διοικούντες του Αστέρα να ζητήσουν με μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή και ο Άρης Βούλας έκανε το αίτημα δεκτό. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Άρη και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιώργο Μαρινάκη».

Η ανακοίνωση για Μίχο:

«Μετά τις ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ομάδας ο Κυανούς Αστέρας μπήκε δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι.

Η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Βάρης είναι ο Σπύρος Μίχος. Ο εγνωσμένης αξίας αμυντικός μέσος θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική αφού οι εμπειρίες του σε επαγγελματικό επίπεδο Β’ και Γ’ Εθνικής είναι πολύ μεγάλες.

Ο 27 χρόνων μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στο Αιγάλεω το 2003 και δόθηκε δανεικός στην Κω. Έχει αγωνιστεί επίσης κατά σειρά σε Κερατσίνι, Αιολικό Μυτιλήνης, Χαϊδάρι και μετακόμισε στον Θρασύβουλο. Τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν πάλι στον Αιολικό».

Exit mobile version