Τη Δευτέρα τα διαρκείας της Επισκοπής

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«Το Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο επιστρέφει στις μεγάλες κατηγορίες.

Η ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου για πρώτη φορά στην ιστορία της στη FootballLeague ξεκινάει την Δευτέρα 8 Ιουλίου τη διάθεση των καρτών διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Πρώτη φάση:

Μέχρι τις 14 Ιουλίου οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στους περσινούς κατόχους κερδίζοντας έκπτωση 10% από τις κανονικές τιμές.

Δεύτερη φάση:

Από τις 15 Ιουλίου οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στις κανονικές τιμές.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο θα υπάρχουν 4 διαφορετικές κατηγορίες καρτών διαρκείας στην FootballLeague:

Classic 100€

Σε μη αριθμημένες θέσεις στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της FootballLeague και κυπέλλου Ελλάδας.

Γυναικείο 50€

Σε μη αριθμημένες θέση στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της FootballLeague και κυπέλλου Ελλάδας.

Silvercard 150€

Με την Κάρτα silver εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή σε αριθμημένη θέση στην θύρα 2 για την παρακολούθηση του αγώνα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο και έκπτωση 15% στην boutique της ομάδα μας.

Goldcard 200€

Με την Κάρτα Gold εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή θέση στην θύρα 3 για την παρακολούθηση του αγώνα σε ειδικά καθίσματα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο, έκπτωση 20% στην boutique της ομάδα μας, parking εντός γηπέδου και μία επίσημη φανέλα της ομάδας της σεζόν 2013-2014.

Extra προνόμια

Όλες οι κάρτες θα έχουν έκπτωση και προσφορές σε προϊόντα χορηγών τις ομάδα μας.

Παιδιά κάτω των 16 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν και τα φιλικά παιχνίδια.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν και για τους αγώνες της Επισκοπής Β’ (U20) που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου και της Επισκοπής U17 που θα αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών.

Στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής είναι να παραμείνει η κάρτα διαρκείας μία προσιτή λύση για τον φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας μας και να την στηρίξει και στην Football League.

Σημεία πώλησης:

A) Από τα γραφεία της ομάδας, έναντι γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Β) Από τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο».

Γ) Στο Γυμναστήριο «Παλμός».

* Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2831061631 στο what’sup 6970551251

Μια ομάδα, Ένας νομός, Όλοι μαζί…».

Exit mobile version