Καβάλα: Μπαίνουν Αντωνίου-Λαζαρίδης

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των επενδυτών για τον ΑΟΚ. Ελαιοτριβείο στα Αμισιανά διαθέτει ο πρώτος, παλιός πρόεδρος στο Βυζάντιο ο δεύτερος (συνταξιούχος πιλότος από το Κοκκινόχωμα). Φαβορί για προπονητής ή τεχνικός διευθυντής ο Σ. Ιγνατιάδης.

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογήθηκαν την Πέμπτη στην Καβάλα, αφού στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη παρέστησαν οι υποψήφιοι επενδυτές, Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι θα αναλάβουν τα διοικητικά ηνία του ΑΟΚ. Όπως φαίνεται οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν άμεσα και θα υπάρξουν ανακοινώσεις (ίσως την Παρασκευή) για τη νέα εποχή στα διοικητικά των «Αργοναυτών», μετά από ένα μεγάλο διάστημα ύφεσης, στασιμότητας και ανησυχίας.
Οι Αντωνίου (δεξιά στη φωτό) και Λαζαρίδης (αριστερά) έπεισαν όπως φαίνεται τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για τις αγνές προθέσεις τους, το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και γενικά τη σοβαρότητα του εγχειρήματος, χωρίς να στερούνται και οικονομικής επιφάνειας. Ο πρώτος διαθέτει ελαιοτριβείο στα Αμισιανά Καβάλας, ενώ ο δεύτερος κατάγεται από το Κοκκινόχωμα, έχει διατελέσει πρόεδρος στο Βυζάντιο, ενώ είναι συνταξιούχος πιλότος.
Ήδη στην Καβάλα κυκλοφορούν τα ονόματα των Στέλιου Ιγνατιάδη και Νίκου Καραμπετάκη για το τιμόνι των «γαλάζιων», με τον δεύτερο να διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή και να δείχνει έτοιμος να ανανεώσει με τον Άρη Ακροποτάμου (εκτός αν αλλάξουν εντυπωσιακά τα δεδομένα). Έτσι, αν δεν υπάρξει έκπληξη, ο Ιγνατιάδης, που είναι παλαίμαχος του ΑΟΚ, είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο. Ο Στέλιος Ιγνατιάδης έχει εργαστεί ακόμα σε Νέστο Χρυσούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ηρακλή Καβάλας και μέχρι πρότινος τη Νέα Πέραμο. Πάντως, ο τελευταίος είναι πιθανό να αναλάβει τεχνικός διευθυντής και να προσληφθεί άλλος κόουτς.

Φωτό: kavalawebnews.gr

Exit mobile version