«Ταύρος» ο Τριάντα

Μπορεί ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος να αποχώρησε στο 36′ του αγώνα με την Παραγουάη, όμως, είναι πανέτοιμος και έχει πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να προπονηθεί ακόμα και σήμερα.

Μια αγκωνιά του Γκόμες στο 24′ κι ένα δυνατό σουτ στο πρόσωπο λίγα λεπτά αργότερα, ανάγκασαν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με έντονη ζαλάδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Παραγουάης. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού για αρκετή ώρα ήταν… χαμένος και με τη βοήθεια του ιατρικού τιμ της «γαλανόλευκης» διακομίστηκε σε νοσοκομείο έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια ο Κώστας Τσάνας.

Ο «Τριάντα» ωστόσο αποδείχθηκε… ταύρος, αφού οι εξετάσεις του ήταν καθαρές και οι γιατροί, τόσο του νοσοκομείου όσο και της Εθνικής, του έδωσαν το «ΟΚ» να συμμετάσχει στο χαλάρωμα της ομάδας το Σάββατο (29/06) και φυσικά στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Έτσι, ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Νέων στον αγώνα νοκ-άουτ της φάσης των «16» με το Ουζμπεκιστάν, την Τρίτη (02/07).

Exit mobile version